tiistai 20. lokakuuta 2015

Täydellisen harmaan metsästys

Okei, nyt tulee Tikkurilalle vähän ilmaista mainosta, mutta maksetusta puheenvuorosta ei sentään ole kyse.
Tikkurilalle puheenvuoro menee siksi, että olimme Ajk:n järjestämällä vierailulla Tikkurilan koulutuskeskuksessa tutustumassa tarkemmin maalitarjontaan sekä opettelemassa tehostemaalaamisen taitoa.

Harmaan valitsee seinilleen yhä useampi, mutta sen täydellisen harmaansävyn valitseminen ei olekaan ihan niin simppeliä. Miksikö?
Avaan ongelmaa kuvan kera;




Eli kuten kuvasta näkyy, näitä harmaan sävyjä on tarjolla todella laajasti, ja nämähän ovat vasta pelkästään Tikkurilan tarjoamat sävyt.
 Tässä olisi siis varaa valita jopa 72 eri  peittävästä värisävystä. Jos kuitenkin tuntuu, että tästäkään valikoimasta ei vielä mieleistä sävyä löydy, on valikoimassa vielä valittavana 15 kuultavaa harmaata sekä 7 helmiäishohteista vaihtoehtoa.
ProGrey- viuhka on lähinnä tarkoitettu ammattilaiskäyttöön ja valinnoissa toki pääsee pitkälle vähän suppeammallakin valikoimalla. On kuitenkin hyvä tietää, että vaihtoehtoja löytyy, varmasti jokaiseen makuun.

Harmaan sävyä, kuten valkoisenkin sävyä valitessa on hyvä tehdä pieni testimaalaus seinään ennen koko seinän maalaamista.
Jos kuitenkin päätöksen teko oikean sävyn löytämiseksi tuntuu hankalalta, kannattaa apua pyytää värialan ammattilaiselta, tai kilauttaa kaverille toisen mielipiteen saamiseksi. :)

-Henna 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti